Services

Raphael Therapy Center

R E S T - R E L A X - R E G E N E R A T E 

SERVICES

MASSAGES

 

 

Vi masserer med økologisk kokosolie i kombination med lavendel olie. Du frigiver også negative energier og løser dine problemer som de følelsesmæssige til fysiske problemer fra din krop og sind. Vi tilpasser vores massage efter dine behov, så hver massage er gjort afhængigt af dine personlige problemer eller problemer. Vi bruger kombination af tehniques og vi tilbyder dig livs coaching og kostvaner, som hjælper dig med at forbedre dit liv, helbrede og genoprette.

 

Kranio sakral massageKranio sakral terapi er en form for alternativ terapi ved hjælp af blid berøring til at manipulere kraniums synarthrodiale led. En udøver af kranio sakral terapi kan også anvende lette berører på en patients ryg og bækken. Kranio sakral terapi er en teknik, der bruges til at afbalancere det kranio sakrale system og balancere de fysiske, følelsesmæssige spændinger i kroppen. Det er også en metode til evaluering og korrektion, som stimulerer den naturlige proces i kroppen til selvkorrigering og selvhelbredelse og den individuelle mekanisme for naturlig helbredelse og dissipation af negative virkning.


Kranio sakral terapi kan balancere: *  centralnervesystem * muskel * blodcirkulation * lymfesystem * skeletsystem Kranio Sakral Terapi kan bl.a. forbedre: * pisket * hovedpine, migræne * stress * hukommelsesproblemer * adfærdsproblemer * hyperaktivitet (MBD) * fødselsdefekter * kolik * læring * dysleksi * Budfunktion, dental stilling * hormonforstyrrelse.

"Blød" kiropraktik

 

 

Spændinger, smerter, blokke, kredsløbsproblemer, nerve og orgelproblemer er ofte resultater af hvirvler, der er ude af sted. Ulykker, fald, pludselige bevægelser, muskelspændinger, forskelle mellem fodlængde eller forkert placering af bækkenet før eller senere kan medføre intens smerte eller endog invaliditet. De udvendige hvirvler presser på åre og kar og begrænser nervefunktioner, der forårsager problemer i hele kroppen. I dag kan tilpasning af hvirvlerne helbrede 80% af sygdomme og handicap, når de kombineres med andre terapier.

Reiki helbredelse

 

 

Reiki er en gammel japansk healingsteknik, hvor helbredet lægger hænderne på forskellige punkter på patientens krop og kanaliserer energien. Reiki er nyttigt for alle, fordi det på længere sigt skaber mere harmoni og balance i krop og sind, som er nødvendigt for at opretholde et godt helbred. Vi bliver mere modstandsdygtige over for stigende stress, forurening i miljøet og kemikalier i fødevareprodukter. Reiki kan også hjælpe meget med psykosomatiske problemer. Reiki kan være en reel hjælp til følgende problemer: depression stress forbedrer allergi og migræne beroligende muskel smerte og led smerter beroligende arthritis smerte eliminere toksiner Reiki energi er styrker immunforsvaret forbedre hukommelse og koncentrationer skabe indre harmoni fjerne fysiske og psykiske blokeringer understøtter en anden behandling øge kroppens modstand mod stress og sygdomme.

Deep Tissue massage

 

 

Den dybe vævsmassage manøvrer kører ved siden af, men også mod muskelfibre og sener. Den grundlæggende egenskab ved denne type massage er det intense tryk, der anvendes af terapeuten på områder med kroniske muskelspændinger. Anvendelse af pres på musklerne, de vil slippe af med spændinger og ubehag.

Udover muskelkontraktionens rolle hjælper denne type massage også med at fjerne toksiner fra kroppen.

Zoneterapi

 

 

Du har sikkert hørt om zoneterapi og dens gavnlige virkninger i forskellige følelser.
Zoneterapi er en speciel teknik til digital massage, der er baseret på forholdet mellem bestemte områder af huden og aktiviteten af menneskekroppens enheder og systemer. Hvis du starter en vægttab kost, kan zoneterapi være meget nyttigt. Kan bruges til at forebygge og behandle mange ubalancer og sygdomme.

Diagnose og behandling

AROLO TIFAR ©®


 

Alle behandlinger ovenfor er kombineret med denne.
Denne unikke energidiagnostiske metode giver os mulighed for at lokalisere sygdommens oprindelse og identificere karmiske processer. Fra et medicinsk synspunkt tillader dette diagnostiske system os at finde ud af oplysninger om en persons tilstand i løbet af få minutter, og uden at det er nødvendigt med laboratorietest eller teknisk hjælp. Hertil kommer, takket være dens præcision, kan vi tilbyde patienten det mest effektive middel til behandling og den korrekte dosering. Er en energibehandlingsmetode, der er ekstremt hurtig og effektiv. Højfrekvensfrekvenser anvendes, og i AROLO TIFAR © ® anvendes kodede kvartskrystaller. Ud over mange applikationer hjælper denne metode med at løse karmiske processer på den hurtigste og nemmeste måde.

Ryg og skuldermassage


 

Er anbefalet for at reducere stress og muskelspænding i rygområdet, som følge af et skrivebordsjob eller andet stillesiddende job.

Når du har travlt, men ikke ønsker at gå glip af en meget tiltrængt afslapning.

Klargør huden på ryggen før en særlig lejlighed (hvor du skal vise ryggen frem, eksempelvis til en fest eller strandferie). Hvis en ryg-scrub ikke er en del af behandlingen, kan du altid tilføje det til din pakke.

Hydrering og næring til tør hud, med anvendelse af baseolier og/eller æteriske olier.

Forbedret cirkulation, tonede muskler, øget lymfe- og blodcirkulation, for at hjælpe afgiftning.

Yoni Massage


 

Den yoni massage inkluderer en fuldkropsmassage og zoneterapi punkter i kønsområdet.
Virkningerne af denne massage er mange og meget komplekse. Nogle af fordelene ved den intime zoneterapi for kvinder er: stor depression og stresslindring, hjælper med at lindre og helbrede fra fysiske, følelsesmæssige, seksuelle og psykologiske traumer. Meget god lindring i spændinger over hele kroppen.
Perfekt til at hjælpe med at lindre toksiner fra hele kroppen, da zoneterapi punktet er direkte forbundet med hovedorganerne.
Øget energiniveau og selvtillid, øger livsglæde, hjælp mod frigiditet og hjælper også med at øge en sund libido.
Endelig men ikke sidst hjælper med at genoprette forbindelse dybt med ens hjerte.

Tantramassage for kvinder


 

Tantra massage er en kunst af massage, der bruger erotisk energi til at opnå en højere bevidsthedstilstand.
Når den vækkes, giver denne energi en mulighed for at opleve større nydelse og øget evne til orgasmeudvidelse
Bedste anbefaling er at være opmærksom på reaktionerne uden at gå vild i dem.

Copyright @ All Rights Reserved